Het team in onze praktijk bestaat uit onderstaande tandarts(en) en assistentes

Tandartsen:

Mevr. M.E.C. Elfrink

VACATURE

Assistentes:

Mevr. H. Telkamp

Mevr. M. Vrugteveen

Mevr. M. Makkinga

Mevr R. Warda

De tandarts is BIG-geregistreerd, staat in het kwaliteitsregister tandartsen ingeschreven en is lid van de KNMT, NVvK, EAPD en IAPD.

www.kwaliteitsregistertandartsen.nl
 
 
Curriculum Vitae

MEC Elfrink (BIG:39062063802)

Tandarts Elfrink studeerde van 1999 tot 2004 tandheelkunde aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (thans Radboud Universiteit). Op 2 juli 2004 kreeg ze haar tandartsdiploma.
Aansluitend is ze de opleiding tot kindertandarts, officieel ook wel tandarts-pedodontoloog genoemd, gaan volgen aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Naast deze opleiding heeft ze op verschillende plaatsen gewerkt, in verschillende algemene praktijken en bij Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde Fatima in Nieuw-Wehl (Gelderland). Sinds 4 oktober 2007 is tandarts Elfrink afgestudeerd als kindertandarts. Daarmee was ze toen de jongste kindertandarts van Nederland.
Op 1 juni 2012 is tandarts Elfrink gepromoveerd op haar onderzoek naar kaaskiezen in het melkgebit (DMH - Deciduous Molar Hypomineralisation).

Naast het werk in de praktijk is tandarts Elfrink ook betrokken bij onderzoek waarover ze met enige regelmaat in nationale en internationale tijdschriften publiceert.

VACATURE

Tandarts