Voor de duidelijkheid en om (vervelende) verrassingen te voorkomen wijzen we u op onze huisregels:

1: veranderingen in uw gezondheid, uw verzekering, uw adresgegevens, uw e-mail enzovoort dient u voor of tijdens uw eerstvolgende bezoek door te geven

2: gemaakte afspraken kunnen alleen telefonisch afgezegd of veranderd worden.

3: indien u uw afspraak niet na kan komen, verzoeken we u dit zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 2 werkdagen van te voren, telefonisch aan ons door te geven. Bij niet nagekomen afspraken kunnen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen

4: in de waarneming/weekenddienst dient er contant betaald te worden. De betalingsvoorwaarden van de KNMT zijn dan geldig. Deze betalingsvoorwaarden zijn op 16 december 2011 door de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT) gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Utrecht onder nummer 278/2011.

5: Uw tandarts kan in 2019 alleen voor de verzekerde zorg bij kinderen de rekening rechtstreeks naar de verzekeraar sturen.

Voor volwassenen en niet-verzekerde zorg bij kinderen is het niet mogelijk om de rekening rechtstreeks naar de zorgverzekeraar te sturen. Infomedics neemt dan voor ons het afhandelen van de rekening over.
6: In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Uw rekening voor de behandeling wordt door hen soms naar u en soms rechtstreeks naar de verzekering gestuurd. Indien de rekening naar u gestuurd wordt, verzoeken we u deze zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen te voldoen, conform de betalingsvoorwaarden van Infomedics (UwNota). Een folder met de betalingsvoorwaarden kunt u meenemen bij uw bezoek aan de praktijk. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 036 - 20 31 900 (ma-vr 9:00u-17:00u). Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.

Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy.

Sinds eind 2015 is infomedics gestart met digitaal factureren. Dat is efficiƫnter en het is ook nog eens veel beter voor het milieu. In plaats van een factuur per post ontvangt u dan een e-mail met een betaallink. In die email staan ook een factuurnummer en eventueel een inlogcode. Als u met die gegevens inlogt op uwnota.nl kunt u uw factuur inzien en betalen. U kunt betalen via iDeal, via automatische incasso of via internetbankieren.

Als u uw rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaarstaat. Als u inlogt op uw Infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, dan kunt u dat op uw portaal zo instellen. Meer informatie vindt u op www.infomedics.nl.

Ontvangt u nog geen digitale factuur maar wilt u dat wel graag? Geef dan uw e-mailadres door aan onze praktijk en/of Infomedics. Wij zorgen dan dat u voortaan uw factuur via dat emailadres ontvangt.

Hebt u vragen over uw nota? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen op https://www.infomedics.nl/veelgestelde-vragen . Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u ook contact opnemen met infomedics 036 - 20 31 900.
Onze praktijk is aangemeld bij ixorg.

Sinds een paar jaar is er ixorg, een nieuwe manier om uw mondzorg betaalbaar te houden. Met ixorg bouwt u een budget op om de normale kosten van uw tandarts, orthodontist en mondhygiƫnist uit te betalen. En voor gebitsschade door ongevallen bent u bij ixorg wereldwijd verzekerd tot E 10.000,-. U kunt als ixorg klant bij onze praktijk terecht omdat wij zijn aangemeld bij ixorg. Kijk voor meer informatie op https://ixorg.nl